M

Menu

Начало

Тази Политика за поверителност описва политиките на “СИСТЕМА ЗА ПОВЕРИТЕЛНО ДОКЛАДВАНЕ” ООД, бул. Александър Стамболийски 22, София 1000, България, имейл: office@crsys.org, телефон: +359876951957 относно събирането, използването и разкриването на вашата информация, която събираме когато използвате нашия уебсайт (https://crsys.org/). (услугата). Чрез достъпа до или използването на Услугата вие се съгласявате със събирането, използването и разкриването на вашата информация в съответствие с тази Политика за поверителност. Ако не сте съгласни със същото, моля, не влизайте и не използвайте Услугата.

Можем да променим тази Политика за поверителност по всяко време без предизвестие до Вас и ще публикуваме преработената Политика за поверителност в Услугата. Ревизираната Политика ще влезе в сила 180 дни след публикуването на ревизираната Политика в Услугата и вашият продължаващ достъп или използване на Услугата след този период ще означава приемане от Ваша страна на ревизираната Политика за поверителност. Затова ви препоръчваме периодично да преглеждате тази страница.

Как споделяме информацията ви: Няма да прехвърляме вашата лична информация на трета страна, без да искаме вашето съгласие, освен при ограничени обстоятелства, както е описано по-долу: Анализ Ние изискваме от тези трети страни да използват личната информация, която им предаваме, само за целта, за която е прехвърлено и да не го задържа по-дълго от необходимото за изпълнение на посочената цел. Може също така да разкрием вашата лична информация за следното: (1) за спазване на приложим закон, наредба, съдебно разпореждане или друг правен процес; (2) за прилагане на вашите споразумения с нас, включително тази Политика за поверителност; или (3) за да отговорим на твърдения, че използването на Услугата от ваша страна нарушава права на трети страни. Ако Услугата или нашата компания се слеят или придобият с друга компания, вашата информация ще бъде един от активите, които се прехвърлят на новия собственик.

Вашите права: В зависимост от приложимия закон може да имате право на достъп и коригиране или изтриване на вашите лични данни или да получите копие от вашите лични данни, да ограничите или да възразите срещу активното обработване на вашите данни, да поискате от нас да споделим (порт ) Вашата лична информация на друг субект, оттегляне на всяко съгласие, което сте ни предоставили за обработка на Вашите данни, право на подаване на жалба до законоустановен орган и такива други права, които могат да бъдат приложими съгласно приложимите закони. За да упражните тези права, можете да ни пишете на office@crsys.org. Ние ще отговорим на вашето искане в съответствие с приложимото законодателство. Имайте предвид, че ако не ни позволите да събираме или обработваме необходимата лична информация или оттеглите съгласието за обработка на същата за изискваните цели, може да нямате достъп до или да използвате услугите, за които е била търсена вашата информация.

Бисквитки и т.н. За да научите повече за това как ги използваме и вашите избори във връзка с тези технологии за проследяване, моля, вижте нашата Политика за бисквитки.

Сигурност: Сигурността на вашата информация е важна за нас и ние ще използваме разумни мерки за сигурност, за да предотвратим загубата, злоупотребата или неоторизираната промяна на вашата информация под наш контрол. Въпреки това, предвид присъщите рискове, не можем да гарантираме абсолютна сигурност и следователно не можем да гарантираме или гарантираме сигурността на каквато и да е информация, която ни предавате, и вие го правите на свой собствен риск.

Връзки на трети страни и използване на вашата информация: Нашата услуга може да съдържа връзки към други уебсайтове, които не се управляват от нас. Тази Политика за поверителност не се отнася до политиката за поверителност и други практики на трети страни, включително трета страна, управляваща уебсайт или услуга, които могат да бъдат достъпни чрез връзка в Услугата. Горещо ви съветваме да прегледате политиката за поверителност на всеки сайт, който посещавате. Ние нямаме контрол и не поемаме отговорност за съдържанието, политиките за поверителност или практиките на сайтове или услуги на трети страни.

Длъжностно лице по жалби / защита на данните: Ако имате въпроси или притеснения относно обработката на вашата информация, която е достъпна при нас, можете да изпратите имейл до нашия служител по жалби на адрес „СИСТЕМА ЗА ПОВЕРИТЕЛНО ДОКЛАДВАНЕ“ ООД, бул. Александър Стамболийски 22, имейл: office@crsys.org. Ние ще отговорим на вашите опасения в съответствие с приложимото законодателство.


Дата на приемане на политиката за поверителност 01.04.2023г.