M

Menu

Начало

АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ

Изберете абонаментен план, съответстващ на нуждите и размера на Вашата организация (според броя на служителите). 

При закупуване на абонамент получавате персонализиран онлайн достъп до Системата за поверително подаване на сигнали по всяко време и без прекъсване. Уеб базираното приложение е изградено с BlockChain технология и гарантира висока степен на сигурност на достъпа и защита на информацията. 

Нашият екип ще Ви предостави всички необходими технически и административни ресурси за първоначалното интегриране на системата, както и въвеждащо обучение на служителите, които ще я администрират. Ние се ангажираме да следим за нейната безпроблемна експлоатация и да Ви съдействаме при нужда.

За фирми под 50 служителя – цената се определя по договаряне

* Посочените цени са на месец без ДДС. Минималният период за абонамент е 12 (дванадесет) месеца.

Наемете наш екип за помощ при проверка на Вашите сигнали

ВИЕ СЕ ФОКУСИРАТЕ ВЪРХУ БИЗНЕСА СИ, НИЕ СЕ ГРИЖИМ ЗА ВАШИТЕ СИГНАЛИ

В случай че изберете тази допълнителна услуга, наш екип ще се ангажира да подпомага проверката на сигналите, приети през Системата за поверително подаване на сигнали.

Ние получаваме и подпомагаме проучването на сигналите и въз основа на резултатите, получавате професионални препоръки за отстраняване на потенциални нарушения.

Така екипът във Вашата организация, спестява време, ресурси и постоянни разходи за висококвалифициран труд.

СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ

Нашият екип, съставен от специалисти, запознати с нормативните изисквания и процедури, ще ви подпомага в спазването на закона, опазвайки Вашата репутация.

Свържете се с нас и заявете екип!

При възникнали въпроси или нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас през формата за контакт или на посочения телефон.